sâmbătă, 5 februarie 2011

Idei de cadouri de Ziua Indragostitilor / Valentines Day 2011 pentru EA

http://www.sendflowerstochennai.com/images/12roses.jpg

Ziua Indragostitilor din acest an e tot mai aproape. V-ati gandit deja ce cadouri daruiti persoanei iubite? Banuiesc ca nu, din moment ce ati ajuns pe aceasta pagina. Speram sa fim de ajutor si ca prin intermediul nostru sa alegeti cadoul perfect jumatatii voastre.

Idei de cadouri de Ziua Indragostitilor / Valentines Day 201 pentru EA

1. Flori. Multe. Cate va permiteti sau cate puteti duce. Recomandat trandafiri rosii. Orice alt cadou de mai jos trebuie OBLIGATORIU insotit de flori.

2. O ciocolata personalizata, cu inimioare, numele ei si o declaratie de dragoste. E dulce e cam imposibil ca iubitei tale sa nu ii placa.

3. Daca ai timp si un pic de talent sau vointa poti sa ii confectionezi iubitei tale o bratara, un lantisor, din margele, sau alte astfel de obiecte. Gestul va fi apreciat la maxim. Sau daca esti talentat sau ai un prieten poti sa ii faci un portret alaturi de un mesaj de dragoste din suflet.

4. Ursuletul de plus nu e niciodata demodat. Bineinteles, nu neaprat ursulet, trebuie neaparat sa fie dragut foc. Nu e cel mai original cadou, dar cu siguranta va fi apreciat.

5. Un inel personalizat cu data aniversarii relatiei voastre sau numele. Cu siguranta va fi bijuteria preferata a iubitei tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Love is...
© Mesaje, urari si felicitari de dragoste de Ziua Indragostitilor - Template by Blogger Sablonlari - Font by Fontspace