miercuri, 21 ianuarie 2009

Ce cadou sa oferi de Ziua Indragostitilor?



Surprinzatoarele de delicioase şi unice bomboane
Pentru unii, e ca si cum nu ar exista ziua indragostitilor fără acea cutie de bomboane. În acest an, nu alege doar ceva ieftin de la magazin, alege ceva cu adevarat special. Pe langa cutia de bomboane adauga si o felicitare cu un lung paragraf in care sa descrii cât de mult înseamnă persoana respectiva pentru tine.



Bijuteriile speciale
Unul dintre cele mai tradiţionale cadouri de Sfantul Valentin poate fi facut mai special cu putin efort si timp - personalizati cadoul cu o gravura. Includeti acel nume secret, sau o gluma care te face sa zambesti pe bijuteria cumparata. Acest gest fa fi deopotriva dulce si romantic.

Lenjerie sexy si confortabila
Baieti, nu alegeti pantofi cu tocuri şi chilotei tanga decat doar daca ea poarta asemenea vestimentatii in mod frecvent. Asiguraţi-vă că alegeti o lenjerie pentru ea ca si cum ati alegeo pentru voi. Spre exemplu puteti merge pe o camasa din bumbac care sa fie atat confortabila cat si sexy, sau pe o pereche de ciorapi cu dantela rosie. Fetelor, fiti indraznete. Surprinde-ti iubitul si ridica-l de la birou venind imbracata doar într-o haină lungă, cu nimic altceva pe dedesupt decât noua lenjerie! Acum vă puteţi bucura amandoi de acea lenjerie sexy.

Aranjeaza dormitorul
Dacă lenjeria este ceva prea predictibil pentru ea, mergi cu un pas mai departe si aranjeaza dormitorul. Cumpăr un set nou de cearceafuri de lux. Plaseaza un buchet de flori lângă pat, şi decoreaza camera cu lumanari si petalele de trandafir. Vă veţi bucura de ambianta pe 14 februarie, dar de asemenea, va veţi bucura de acele cearceafuri mult timp de acum încolo.

Timp cu prietenii
Aceasta este o idee forte buna pentru un cuplur prieten cu alte cupluri. Ofera-i partenerului bilete de avion pentru "un week-end cu baietii", sau partenerei pentru un "weekend cu fetele". Ea sau el va aprecia faptul ca ai fost atât de grijuliu şi va şti că aţi planificat acest lucru cu mult inainte.

Timp alaturi de el sau ea
Cele mai multe cupluri sunt atât de ocupate, în special în timpul planificarii nunţii, incat abea mai apuca sa petreaca ceva timp împreună. Planifica activităţi pentru viitor, care sa fie romantice pentru amandoi. Acestea ar putea fi bilete la un nou film, un coş de picnic cu o notă despre utilizarea acestuia în timpul verii viitoare, sau un certificat de tratament pentru cupluri. Ea sau el se va bucura ştiind că te gândeşti la viitorul vostru împreună.

via

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Love is...
© Mesaje, urari si felicitari de dragoste de Ziua Indragostitilor - Template by Blogger Sablonlari - Font by Fontspace