luni, 23 martie 2009

Mesaje de Paste frumoase

Aceste mesaje de Paste frumoase va sunt dedicate dvs vizitatorilor. Sper sa va placa!

  • Cel mai frumos e atunci cand suntem multumiti si fericiti cu ce avem si invatam sa ne bucuram de dragostea care sigur multi nu o au si mai presus de acestea invatam in viata sa o pretuim si invatam sa traim iubind acelasi om care ne e suflet pereche, ne e destinat. Sa ai parte de toata dragostea de la cel de langa tine sa o dai in mod altruist inapoi si sa va pretuiti clipa ca si cum ar fi mereu ultima. Pretuiti lumina din viata vostra.
  • Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.
  • Dincolo de petreceri, de cadouri… Se afla adevarata semnificatie a Pastelui… Iti doresc liniste, dragoste, bucurie…de Sarbatori si tot anul!
  • Poate DISTANTA sa ne tina departe unul de celalalt…Insa nimic nu ma poate retine sa-ti urez Sarbatori fericite si Hristos a Inviat de la multi, multi km departare…

Daca aveti/stiti vreun mesaj de Paste care credeti ca merita impartasit si cu altii, va rog sa il lasati intr-un comentariu. Multumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Love is...
© Mesaje, urari si felicitari de dragoste de Ziua Indragostitilor - Template by Blogger Sablonlari - Font by Fontspace